Diari Més

Successos

Detingut per robar a l'interior de tres cotxes en un carrer de Reus

El propietari d'un dels turismes afectats va enxampar al lladre 'in fraganti'

Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Detingut per robar a l'interior de tres cotxes en un carrer de ReusMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir, ahir dilluns 28 d'agost, un home de 39 anys, nacionalitat marroquina i veí de Reus com a presumpte autor d'un delicte de robatori a l'interior de vehicle.

L'home va poder ser detingut gràcies al propietari d'un dels cotxes afectats, que el va enxampar in fragantii va poder facilitar la seva descripció a la policia.

Els fets van succeir la tarda d'ahir dilluns, quan una persona es va disposar a cometre robatoris a l'interior d'un total de tres vehicles que es trobaven estacionats al carrer Sant Serapi de Reus. Mentre estava furtant diversos objectes en un d'aquests turismes, l'home va ser sorprès pel seu propietari i va fugir corrents del lloc dels fets.

L'amo del cotxe va trucarr ràpidament al 112 alertant dels fets i va facilitar la descripció del delinqüent. Els Mossos d'Esquadra van fer recerca per la zona i van aconseguir localitzar l'individu a les 19.15h. Els agents van escorcollar el presumpte lladre, a qui van trobar una ràdio-cd d'un vehicle, entre d'altres objectes.

L'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori a l'interior de vehicle i ha passat a disposició judicial aquest dimarts al jutjat de guàrdia de Reus. L'individu acumula set antecedents per delictes contra el patrimoni.

tracking