Diari Més

Comerç

Les botigues de Reus tornen a sortir al carrer amb grans descomptes

Aquesta iniciativa culmina el període de rebaixes d'estiu

Botigues al carrer de Reus

Botigues al carrer de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tomb de Reus organitza, novament, la campanya comercial 'Les botigues al carrer', del 30 d'agost al 2 de setembre. Més d'un centenar d'establiments prendran part, un any més, en aquesta iniciativa que culmina el període de rebaixes d'estiu i que enguany arriba a la 17ª edició.

Els establiments poden treure als carrers els seus productes i oferir importants descomptes. Aquesta campanya es porta a terme cada any al final dels períodes de rebaixes d'hivern i d'estiu, icompta amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus i amb el suport de l'Agència Reus Promoció.

Es tracta d'una activitat de promoció molt consolidada a la ciutat i que contribueix a atraure visitants i dinamitzar el consum en el marc d'una gran oferta que més enllà del comerç inclou importants valors patrimonials i culturals. Les entitats comercials, destaquen el fet que el comerç és un dels principals actius de Reus i que 'Les botigues al carrer' representen una gran festa al carrer que serveix per motivar la ciutadania a descobrir grans oportunitats comercials.

tracking