Diari Més

Cultura

El Duo Aedos fusionarà música i cultura al Castell Monestir d'Escornalbou

Forma part de les propostes musicals que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural ha programat per aquest estiu als monuments de Catalunya

Aedos, amb Josep-Oriol Miró al violoncel i Pere Nolasc al violí, oferirà un concert elegant, familiar i participatiu.

El Duo Aedos fusionarà música i cultura al Castell Monestir d'EscornalbouWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Castell Monestir d’Escornalbou acollirà aquest diumenge 13 d’agost, a les 19 hores, una vetllada musical a càrrec del Duo Aedos. El projecte Aedos neix el 2006 amb la intenció de construir ponts entre la música culta i la popular. Es tracta d’un espectacle musical de setanta minuts on es condensen 400 anys d’història, des del Renaixement fins a les bandes sonores actuals, passant per diversos estils musicals.

El Duo Aedos són Josep-Oriol Miró al violoncel i Pere Nolasc al violí, dos músics formats a l’Escola Superior de Música de Catalunya (l’ESMUC) i amb una trajectòria que abraça tant el panorama nacional com l’europeu. Ambdós destaquen per dominar tant el repertori clàssic com el modern i per saber incorporar la improvisació tonal en les seves interpretacions. Una nova manera d’entendre la música on s’ajunten el virtuosisme, el trencament de motlles i la gentilesa.

Aquest concert, coorganitzat amb la Diputació de Tarragona i en col·laboració amb els ajuntaments de Duesaigües, Riudecanyes, Vilanova d'Escornalbou, i l'Argentera, forma part de les propostes musicals que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura ha programat per aquest estiu als monuments de Catalunya amb l’objectiu de gaudir de la música i del patrimoni cultural català, fer-lo visible, dinamitzar-lo, i apropar-lo a la ciutadania i al món local.

tracking