Diari Més

Una pujada de tensió a Mas Pellicer deixa sense llum 54 famílies

Els afectats preveuen demandar Endesa

Una imatge de la reparació per recuperar el subministrament.

Una pujada de tensió a Mas Pellicer deixa sense llum 54 famíliesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els efectes d’una pujada de tensió que va produir-se a la zona de Mas Pellicer aquest dilluns cap a les dotze de la nit van deixar sense llum, durant prop de 16 hores, fins a 54 famílies. L’episodi, que ja havia viscut diversos precedents similars al llarg dels últims mesos, va comportar que els habitatges afectats «hagin perdut els electrodomèstics i els aparells que tenien en aquell moment endollats però també, per exemple, aliments que mantenien guardats a les neveres», apunta el president de l’Associació de Veïns I de Maig, Eduardo Navas.

Per tot plegat, i a través de la mateixa entitat i amb el suport de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR), els afectats preparen una reclamació contra Endesa, la companyia elèctrica que els abasteix, i reclamaran una compensació per aquests danys en entendre que la subministradora ha estat la responsable de les pèrdues. També una demanda contra la mateixa empresa per desencallar la situació de «desatenció» al barri.

Navas detallava ahir que «el fet que Endesa ens enviï un tècnic perquè ens faci un pont i recuperar la llum no és una solució a llarg termini. Això és el que ha fet i tot està provisional».

tracking