Diari Més

Veïnal

L'okupació en un bloc de Reus causa alerta entre els veïns

Fins a deu pisos situats al carrer Joan Coromines han estat ocupats de manera il·legal

Fins a deu pisos del bloc número 4 podrien estar okupats.

L'okupació en un bloc de Reus causa alerta entre els veïnsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns dels carrers Joan Coromines i Corredor del Gas, a Reus, viuen amb preocupació l’elevat nombre de pisos que s’han okupat en aquesta zona des del mes de juny. En la última setmana, tres pisos més han estat ocupats de manera il·legal. Es calcula que hi ha okupats un total de deu pisos, el que significa un bloc de manera total i un altre de parcial. Segons els veïns de la zona, l’okupació és un fenomen que va en augment en aquests carrers, i deixa un rastre de desperfectes a les zones comunes dels habitatges, així com la llum punxada en la majoria de pisos okupats.

Aquesta setmana els Mossos es van desplaçar al bloc número 4 del carrer Joan Coromines, el darrer en ser okupat, per obrir diligències per ocupació il·legal i identificar les persones responsables. Els mateixos agents van convidar als okupes a abandonar els habitatges tot i que, unes hores després, hi van tornar.

La única informació que ha transcendit dels Mossos d’Esquadra és que el perfil dels okupes respon a una família d’ètnica gitana. Tant el cos policial autonòmic com la Guardia Urbana de Reus tenen oberta una investigació i ja han enviat les diligències als jutjats de la ciutat.

tracking