Diari Més

Infraestructures

Adif repararà tres dels ponts de Reus que creuen les vies aquest 2017

L'import total de les obres de remodelació és de 174.420 euros

Les vies ferroviàries al seu pas per Reus vistes des del pont de davant el Campus Bellisens de la URV.

Adif repararà tres ponts de Reus que creuen les vies aquest 2017Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres dels ponts que creuen les vies de tren de Reus seran reparats aquest 2017 per Adif. Així ho ha informat eldiputat del PSC al Congrés Joan Ruiz, arrand'unes preguntes i requeriments fets amb anterioritat al Govern. Els ponts que es repararanes troben situats en el traçat ferroviari de la línia Lleida-Reus-Tarragona, concretament als punts quilomètrics 89,2, 89,9 i 88,8. L'import total de les reformes és 174.420 euros.

Les actuacions que es duran a terme consisteixenen el sanejament dels paràmetres de formigó i de les armadures malmeses per procedir a la recomposició de les seccions amb morter d’alta resistència, la recuperació general dels ponts i l’estabilització dels murs d’acompanyament, amb l’execució d’un contrafort a tota la longitud cimentat amb pilones en tot el terreny.

En la mateixa línia, el projecte contempla la regularització de les alçades dels estreps mitjançant morter per tal de reparar les pèrdues de material que s'hagi patit per l’erosió dels anys. Finalment, s’executaran les obres de passeigs de serveis a ambdós costats dels ponts.

tracking