Diari Més

L'home que va disparar amb una escopeta a l'aire s'entrega als Mossos

Es tracta d’un veí de Vila-seca, de 34 anys i origen romanès, acusat de temptativa d'homicidi i que ha quedat en llibertat amb càrrecs

Els fets van tenir lloc el 10 de juliol al carrer Pau Gargallo del barri Juroca.

L'home que va disparar amb una escopeta a l'aire s'entrega als MossosGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’home que, el passat 10 de juliol, va disparar trets a l’aire amb una escopeta enmig d’una discussió amb la seva parella, al carrer Pau Gargallo del barri Juroca, va entregar-se aquest dilluns a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Reus. Fonts de la policia catalana precisen que es tracta d’un veí de Vila-seca, de 34 anys i d’origen romanès, que va prendre la determinació d’acudir a la comissaria per la seva pròpia voluntat en ser conscient que es trobava en cerca i captura, acusat de temptativa d’homicidi i de tinença il·lícita d’armes. Després de personar-s’hi, cap a dos quarts de cinc de la tarda, ha passat a disposició judicial aquest matí i ha estat posat en llibertat amb càrrecs. Segons detallen les mateixes fonts, l’home acumulava una desena d’antecedents policials, bàsicament relacionats tots ells amb delictes contra el patrimoni.

El mateix dia dels fets, després que l’home fugís de casa de la seva parella al barri Juroca –on s’havien produït els trets– a gran velocitat en un cotxe, el vehicle va ser localitzat pels Mossos d’Esquadra. No ha estat fins aquest dilluns, amb tot, que s’ha pogut detenir l’autor dels trets. El 10 de juliol, la policia catalana va rebre l’avís que algú disparava amb una escopeta cap a les tres de la tarda, amb l’objectiu d’intimidar la seva companya. Amb tot, la dona no va resultar ferida. Va ser gràcies a una descripció ajustada de l’home i del vehicle que duia que el cotxe va poder ser localitzat poc després, buit. Per trobar-lo, els Mossos van tancar el barri Juroca, però l’home no va aparèixer.

tracking