Diari Més

Obliguen a reformar un bloc de la Mercadal on cauen trossos de balcó

El propietari té un termini de sis mesos per fer els treballs necessaris per assegurar la façana

L'edifici afectat comparteix paret amb l'emblemàtica Casa Navàs, i té una geladeria als baixos.

Obliguen a reformar un bloc de la Mercadal on cauen trossos de balcóOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha donat un termini de mig any al propietari d’un edifici de la plaça Mercadal perquè porti a terme les reformes necessàries per assegurar la façana. La mesura arriba després que fa uns dies es produissin petits despreniments d’un o més dels balcons d’aquest bloc que comparteix paret amb la Casa Navàs. Com a mesura d’urgència, la Guàrdia Urbana ha instal·lat aquests dies sis tanques perimetrals sota la façana per evitar possibles lesions. Els elements es van retirar ahir, després que el consistori comprovés que s’han col·locat teles que eviten que els despreniments es precipitin a la via pública.

La terrassa d’un local

Es dona la circumstància que les tanques perimetrals estaven rodejades per la terrassa d’una coneguda geladeria que hi ha als baixos de l’edifici. Durant aquest dies, els clients i els treballadors han hagut de conviure amb aquests elements, que han fet que es redueixi la superfície de terrassa del local. En cas que passats els sis mesos el propietari no faci les reparacions que se li han demanat, el consistori farà un nou requeriment per recordar-li l’obligació d’executar els treballs.

Els balcons on s’ha fet la intervenció són els del segon i el tercer pis. El bloc colindant també té els mateixos elements protectors al primer pis.

tracking