Diari Més

Mobilitat

Newcastle-Reus, una relació aèria de cinc anys i 36.000 passatgers

La companyia britànica Jet2.com i l'aeroport reusenc han celebrat aquest dijous la bona salut de la connexió entre les dues destinacions

Desirée Fructuoso, cap de Secció de Serveis Aeroportuàris de l'aeroport de Reus; Catherine Perez, Duty Manager de Jet2.com a Reus i Marta Farrero, Directora Tècnica del Patronat de Turisme de Tarragona

Newcastle-Reus, una relació aèria de cinc anys i 36.000 passatgersCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'aerolínia britànica Jet2.com i l'Aeroport de Reus han celebrat aquest dijous el cinquè aniversari de la ruta Reus-Newcastle, informa la companyia aeronàutica.

En aquest temps, han arribat a l'aeroport de Reus un total de 255 vols procedents de la ciutat del nord d'Anglaterra, amb un volum de 36.000 passatgers.

Les platges de la Costa Daurada, els complexos temàtics de PortAventura i Ferrari Land i el turisme familiar, cultural i gastronòmic són les motivacions dels usuaris d'aquest vol, segons la companyia.

Jet2.com ha incrementat aquest estiu un 63% la disponibilitat de seients a Reus, que ara sumen 225.000 places en nou rutes i trenta vols setmanals (l'estiu passat en van ser vint).

Segons el conseller delegat de Jet2.com i Jet2holidays, Steve Heapy, «el nostre compromís amb Reus és visible no només en els increments en rutes i vols setmanals, sinó també en la consolidació de les connexions més antigues».

Heapy ha manifestat la seva «satisfacció» per celebrar els cinc anys de vida d'una de les primeres rutes de la companyia a l'Aeroport de Reus en un context de «creixement considerable».

El president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, ha postil·lat que aquest aniversari «és la demostració que la Costa Daurada i l'Aeroport de Reus ofereixen les condicions ideals a companyies com Jet2.com».

tracking