Diari Més

Empresa

Viajes Para Ti amplia espai a Tecnoredessa i augmenta la plantilla fins els 76 treballadors

Gestiona les marques esquiades.com, buscounchollo.com i amimir.com, dedicades al turisme i els viatges

Imatge de les oficines de l'empresa Viajes para ti.

Viajes Para Ti amplia el seu espai a Redessa i augmenta la plantilla fins els 76 treballadorsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresaViajesParaTi, propietària de les marques esquiades.com,buscounchollo.com iamimir.com, totes elles dedicades al sector del turisme i elsviatges, ha ampliat un 40% la superfície de les oficines al Centre d'Empreses deTecnoredessa, a l'edificiTecnoparcde Reus. Ha passat a ocupar 500m2, i ha augmentat la plantilla en 7 persones, passant de 69 a 76 treballadors.

ViajesParaTies va instal·lar aTecnoredessafa 4 anys i va començar ambunavintena de persones. El regidor de Promoció Econòmica, MarcArza, destacava que «ens il·lusiona veure com empreses de la ciutat es fan grans a les nostres instal·lacions».

Esquiades.com, és líder en reserva d'hotels +forfeta l'Estat Espanyol. L'any passat 132.000 persones van viatjar a la neu a través de les gestions realitzades amb aquesta agènciaonline.

Buscounchollo.com és la marca de viatgesflaixque gestiona ofertes d'hotels d'última hora que estan vigents entre 7 i 9 dies. Amb aquesta empresa l'agència va moure l'any passat 342.000 persones. Per la seva banda,Amimir.com és la marca de nova creació, dedicada a la reserva de nits d'hotel.

tracking