Diari Més

Societat

Cines Axion invertirà 1,8 milions en set sales amb tecnologia puntera a La Fira

L’entrada es fixarà entre els 7,5 i els 9 euros i la cartellera oferirà, a més de propostes comercials, versions originals i subtitulades

imatge de la presentació dels nous cinemes que s'instal·laran a la Fira Centre Comercial.

Cines Axion invertirà 1,8 milions en set sales amb tecnologia puntera a La FiraDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exhibidora valenciana Cines Axion construirà i operarà les set sales de cinema, amb capacitat per entre 700 i 800 espectadors, que obriran «a finals de l’últim trimestre d’aquest 2017» en 1.600 metres quadrats a la planta superior de La Fira Centre Comercial. Les obres, que ja han començat, dotaran l’espai de «la tecnologia més avantguardista» i també d’algunes particularitats «punteres, perquè sempre pensem en un equipament una mica superior al necessari avui dia»: so multicanal 7.1, màxima resolució en la imatge, entrada de films per satèl·lit per accelerar l’oferta d’estrenes, capacitat per projectar la mateixa pel·lícula simultàniament en 7 sales i adaptació al 3D tot i que, tal com explicava el cap d’obres del grup Axion, Joaquín Sanprimo, «ara es produeixen molt poques peces perquè tampoc no se’n consumeixen massivament».

La cartellera «combinarà propostes comercials i culturals», amb una especial sensibilitat per aquest segon àmbit, i incorporarà cinema en versió original i subtitulada. El preu de l’entrada oscil·larà, previsiblement, «entre els 7,5 i els 9 euros, que és el preu de mercat» i els espectadors tindran un percentatge de descompte encara per concretar en les tarifes d’estada al pàrquing soterrani de la Fira Centre Comercial, de gestió municipal. Amb una inversió d’1,8 milions d’euros, la de Reus és la primera aposta que Axion materialitzarà fora de València tot i que l’empresa, que manega 60 sales en 7 centres comercials, també ha tancat encàrrecs a Madrid i Saragossa. Tot plegat s’ha donat a conèixer avui a primera hora en un acte a la mateixa superfície comercial on l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha mostrat la «satisfacció» per «trencar la dinàmica de manca de cinemes a la ciutat» que persistia des que l'històric Cine Reus Palace abaixés la persiana al carrer Batan.

La imatge serà molt similar a la dels cines que l'empresa està gestionant a Playa San Juan.

Cines Axion invertirà 1,8 milions en set sales amb tecnologia puntera a La FiraCines Axion

tracking