Diari Més

Laboral

Hospital Sant Joan i Comitè d'Empresa signen el preacord del nou conveni laboral 2017-2019

La redacció definitiva del conveni es presentarà a mitjans d’octubre

Imatge de l'acte de signatura del preacord del nou conveni laboral.

Hospital Sant Joan i Comitè d'Empresa signen el preacord del nou conveni laboral 2017-2019Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidència del Consell d’Administració i el Comitè d’Empresa de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus han signat, aquest divendres 14 de juliol, el preacord del nou conveni laboral 2017-2019. Aquest preacord garanteix que els treballadors de l’Hospital mantindran el conveni propi més enllà del 2017. La redacció definitiva del conveni es presentarà a mitjans del proper mes d’octubre.

Entre els aspectes més rellevants, el nou conveni contempla una vigència des de l’1 de gener de 2017 fins al 31 de desembre del 2019 amb 6 mesos d’ultra activitat. També recull l’actualització dels salaris, durant la vigència del conveni, en el límit que estableixi la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat pel personal del sector públic. A més, amb el conveni es permet l’accés al nivell D de carrera professional, fins ara congelat, de tots els professionals que reuneixin els requisits. Per altra banda, s’ha acordat vincular el pagament de la retribució variable (DPO) dels anys 2017 i 2018 als resultats econòmics del centre. És a dir, que només es pagarà si el centre presenta equilibri pressupostari.

La presidenta del Consell d’Administració de l’Hospital, Noemí Llauradó, que ha estat acompanyada per l’alcalde Carles Pellicer, ha fet una valoració molt positiva de l’acord assolit destacant que s’ha aconseguit que l’Hospital «mantingui el conveni propi, un objectiu comú des del primer moment». Per la seva banda, la presidenta del Comitè d’Empresa de l’Hospital, Alícia Martín també s’ha mostrat satisfeta destacant que s’ha fet una esforç important i «s’ha arribat a un acord de mínims, que dóna tranquil·litat i estabilitat laboral durant 3 anys».

Imatge de l'acte de signatura del preacord del nou conveni laboral.

Hospital Sant Joan i Comitè d'Empresa signen el preacord del nou conveni laboral 2017-2019Cedida

tracking