Diari Més

Municipal

Trenta anys d'activitat del Centre Cívic Mestral

L'equipament, el primer de la xarxa municipal, ha celebrat l'aniversari amb una festa en què hi van assistir autoritats de la ciutat i usuaris del centre cívic

La festa del 30a aniversari del Centre Cívic Mestral es va amenitzar amb diverses actuacions.

Trenta anys d'activitat del Centre Cívic MestralAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Cívic Mestral ha celebrat, aquest dilluns 10 de juliol, el seu 30è aniversari. La festa ha volgut reivindicar la trajectòria de l’equipament, el primer de la xarxa municipal de centres cívics. Alhora també ha volgut posar en valor la qualitat d’aquesta xarxa d’espais municipals en quan a infraestructures, serveis i proximitat. El parlament institucional ha anat a càrrec de la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, davant d'una àmplia representació dels grups municipals i de un públic nombrós.

A la festa, que ha comptat també amb la presència de l'alcalde, Carles Pellicer, hi han participat l'Escola de Dansa del Centre de Lectura, la Banda Simfònica de Reus, Reussamba amb la col·laboració de l'associació de veïns i de tot l'equip de la regidoria.

El Centre Cívic Mestral es va estrenar el 1987 als blocs Bofill del Barri Gaudí. El juliol del 2010 l’equipament es va ampliar amb la remodelació d’un edifici annex. Això va permetre ubicar l’entrada principal a l’avinguda de Barcelona per fer-lo més accessible. El centre cívic, que compta amb una superfície de 1500 metres quadrats, dóna serveis a unes 18.000 persones aproximadament censades al districte III. L’equipament forma part de la Xarxa de Centres Cívics de Reus, amb sis equipaments i una trajectòria de 30 anys.

La festa del 30a aniversari del Centre Cívic Mestral es va amenitzar amb diverses actuacions.

Trenta anys d'activitat del Centre Cívic MestralAjuntament de Reus

tracking