Diari Més

Condemnats a 4 mesos de presó per agredir els agents dels Mossos a Barraques Reus

Un d’ells va llençar petards a l’interior d’una caseta i es va negar a abandonar el lloc i a identificar-se

Una imatge del primer dia de Barraques 2017.

Detenen dos homes per agressions a tres Mossos durant BarraquesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d’instrucció número 3 de Reus, en funcions de guàrdia, ha condemnat a quatre mesos de presó als dos homes detinguts la matinada de diumenge per agredir tres agents dels Mossos d’Esquadra a les Barraques de Reus. La sentència s’ha dictat aquest dilluns en un judici ràpid, després que la fiscalia i la defensa arribessin a un acord de conformitat. Els dos individus han acceptat una condemna per un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat i el pagament de més de 700 euros als mossos per les lesions. El jutge ha acordat suspendre la pena de privació de llibertat als dos homes amb la condició que no tornin a delinquir durant un període de dos anys.

Segons la fiscalia, cap a dos quarts de tres de la matinada de diumenge els acusats es trobaven a la zona lúdica de les Barraques de Reus, coincidint amb la festa major de Sant Pere. Josep Anton P.B. va llençar petards a l’interior de les barraques, per la qual cosa el vigilant de seguretat li va recriminar els fets i li va demanar que sortís de les barraques. Ell, però, s’hi va negar.

Arran d’aquests fets, el vigilant va sol·licitar la presència dels mossos al recinte. Els agents de la policia catalana van demanar al jove que s’identifiqués, però aquest s’hi va negar. Aleshores, els mossos van intentar-lo treure de la caseta, però l’individu s’hi va negar i va propinar una puntada a la part anterior de la cama esquerra i un cop a la mandíbula d’un dels agents.

Com a conseqüència de l’agressió, van intervenir més agents per aconseguir reduir-lo, i dos d’ells també van patir lesions. Igualment, durant la detenció l’acusat va agafar del canell a un altre mosso i li va arrencar el rellotge que duia. Durant el forcejament, un altre individu, Sergi B.L., va empènyer i colpejar als agents per intentar ajudar a l’altre acusat, ocasionant lesions a dos agents.

Els acusats han acceptat una condemna de quatre mesos de presó per un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat. Pel que fa al delicte lleu de lesions, Josep Anton P.B. haurà de pagar multes per un import total de 180 euros a tres agents. Al seu torn, Sergi B.L. haurà d’indemnitzar un agent amb 250 euros per les lesions i amb 120 euros pel rellotge que li va arrencar del canell, així com 90 euros més a cadascun dels dos agents que també va lesionar.

tracking