Diari Més

Reus, Capital de la Cultura Catalana, protagonitza la samarreta de la Festa Major

També s'ha s'ha realitzat una col·lecció d'espelmes solidàries amb la Mulassa, els Nanos i els Gegants

Els articles es poden trobar a la botiga de la Festa Major, a la plaça del Castell.

Reus, Capital de la Cultura Catalana, protagonitza la samarreta de la Festa MajorAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El disseny de la samarreta de la Festa Major de Sant Pere de Reus està protagonitzada, aquest 2017, per la Capital de la Cultura Catalana. A més, fruit d'unacol·laboració entre el Taller Baix Camp i la Capital de la Cultura Catalana, també s'ha realitzat una col·lecció d'espelmes solidàries amb els dibuixos de la festa: la Mulassa, els nanos i els gegants, entre altres.

Tots els articles es poden trobar a la botiga de la Festa Major, que estarà oberta al públic des del 10 fins al 30 de juny als baixos del Castell del Cambrer, a la plaça del Castell. En aquest espai es poden trobar els objectes relacionats amb les festes de Reus, com ara programes, cartells, postals, samarretes, carpetes, llapis, bolígrafs, gots reciclables, tasses, el llibre de la Festa Major, imants i el trencaclosques dels Gegants i els Nanos.

L'horari de la botiga de la Festa Major és cada dia de 10:00 a 13:30 hores i de 17:00 a 20:30 hores. La resta de l'any es poden trobar els productes de la Festa Major a la botiga situada a la planta baixa de la Casa Rull (carrer de Sant Joan, 27).

tracking