Diari Més

Turisme

Reus acollirà la primera fira experiencial pels aficionats a la neu de Catalunya

Esquiades SnowFun tindrà lloc a firaReus l'11 i el 12 de novembre

Un moment de la roda de premsa de presentació de la fira.

Reus acollirà la primera fira experiencial pels aficionats a la neu de CatalunyaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus acollirà la fira Esquiades SnowFun, la primera fira experiencial per als aficionats a la neu de Catalunya, a firaReus. El projecte neix de la col·laboració entre firaReus i Esquiades.com, una agència de paquets d'hotel més forfait establerta a les instal·lacions de Tecnoredessa de Reus.

L'Esquiades SnowFun vol ser el tret de sortida de la temporada d'esquí 2017/2018, i serà una fira de neu dedicada a la promoció tant de l'esquí com de la resta d'activitats de neu. El públic objectiu de l’esdeveniment són tant aficionats a l’esquí, com a l'snowboard i a les activitats de muntanya, ja sigui en parella, en família o grups d’amics, com aquells que vulguin conèixer més detalls sobre el turisme de neu.

La fira ha estat presentada aquest dijous a Barcelona.La fira Esquiades SnowFun tindrà 5 grans zones que la convertiran en l'esdeveniment més complet i innovador del sector de la península. Així, estan previstos els següents espais:

  • Snowtech: Amb les últimes tecnologies del món de la neu i amb, entre d'altres, el simulador d'esquí més innovador del món.
  • Snowtalks: Presentacions, monòlegs de neu, tallers i conferències.
  • Snowcook: Menjar de muntanya, foodtrucks i degustacions.
  • Snowactivities: Activitats lúdiques relacionades amb l'esquí i la muntanya, com mushing, una pista de gel per a nens.
  • Snowexpo: Espai d'exposició, estands i demostracions.

L'Esquiades SnowFun es farà el cap de setmana de l'11 i el 12 de novembre i ara per ara, quan tot just s'ha obert la comercialització, compta ja amb la participació de 15 pistes de l'Estat espanyol i Andorra (Grandvalira, Baqueira, Formigal Panticosa, Pal Arinsal, Cerler, La Molina, Ordino Arcalís, Boí Taüll, Port Ainé, Valdelinares, Javalambre, Espot, Vallter 2000, Vall de Núria, Tavascan), que l'any passat van acollir el 70% d'esquiadors totals de la Península. A més, també està confirmada la presència de Caldea/Inúu, Pic Negre, Snowzone i Andorra Turisme.

Tot la informació de l'Esquiades SnowFun es pot consultar a través de la pàgina web www.esquiades-snowfun.com.

tracking