Diari Més

Política

Patrícia Agudo, nova presidenta de la JNC de Reus

La seva candidatura, escollida per unanimitat, es va presentar sota el lema de #ReusONTHEWAY

Patrícia Agudo, nova presidenta de la JNC.

Patrícia Agudo, nova presidenta de la JNC de ReusJNC Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Joventut Nacionalista de Catalunya de Reus (JNC) va celebrar la seva Assemblea de renovació el passat cap de setmana. La militància del col·lectiu reusenc, després de votar l'informe de gestiódel cap local sortint, Sergi Novo, va poder escoltar les propostes de la candidatura que es presentava, encapçalada per Patrícia Agudo.

Agudo va presentar el seu pla de mandat sota el títol #ReusONTHEWAY, on es marca com a principal objectiu que la ciutat sigui coneguda i valorada per tot el país. Patrícia Agudo va voler agrair la bona relació que el Partit Demòcrata manté amb la JNC Reus, però va destacar la importància de que és hora que els joves també comencin a caminar sols i donar-se a conèixer a tot el territori.

Finalment, la jove va ser escollida nova Presidenta local de la JNC Reus per unanimitat, la primera noia al capdavant del col·lectiu reusenc.

Patrícia Agudo (Reus, 1994) cursa Dret i Ciències Polítiques i de l'Administració. Músic i ballarina, viu el món cultural de Reus des de ben petita participant en diverses entitats i en la Festa Major. Milita a la JNC des del 2015 i actualment és Consellera Nacional pel Baix Camp i Presidenta local de Reus. Associada al Partit Demòcrata, és la responsable de l'àrea de Moviments socials i Àmbits temàtics a l'executiva del PDeCAT Reus i representa el Grup Municipal al Consell Municipal de Joventut de Reus.

tracking