Diari Més

Societat

Més de 200 alumnes reusencs participen a la trobada escolar Gaudí per la pau

Es tracta de la trobada final corresponent al 1r concurs exposició de dibuix Gaudí per la pau

Imatge de la trobada escolar 'Gaudí per la pau'.

Més de 200 alumnes reusencs participen a la trobada escolar Gaudí per la pauAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça del Mercadal ha acollit aquest divendres 9 de juny al matí la trobada escolar Gaudí per la pau. En l’esdeveniment hi ha participat un total de 221 alumnes de 6è de primària de cinc centres educatius de Reus: Cèlia Artiga, Els Ganxets, Joan Rebull, Pare Manyanet i Pompeu Fabra. L’acte l’ha promogut l'entitat Amics de Gaudí Reus en el marc de la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

Aquesta ha estat la trobada final corresponent al 1r concurs exposició de dibuix Gaudí per la pau, organitzat pels Amics de Gauí-Reus en col·laboració amb les regidories d'Ensenyament i Política Lingüística i de Cultura i Projecció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus, amb l’objectiu de donar a conèixer la figura de l’arquitecte Antoni Gaudí. Els dibuixos escolars, creats en qualsevol tècnica, estan inspirats en la persona d’Antoni Gaudí i s’acompanyen d’una frase al·legòrica sobre la pau al món.

L’exposició i el lliurament de premis, a l’octubre

Els dibuixos creats pels escolars s’exposaran a la plaça de la Llibertat el 7 d’octubre, dia en què també es lliurarà el premi als guanyadors. El premi seran unes ceràmiques fetes especialment per a l'ocasió amb motius gaudinians, obra de la ceramista reusenca Neus Segrià. El dibuix guanyador serà la felicitació nadalenca de l’entitat Amics de Gaudí-Reus el 2017.

tracking