Diari Més

Educació

Les escoles Alba i Font del Lleó de Reus clouen el programa Young Athletes

La iniciativa introdueix al món esportiu als nens i nenes de 2 a 7 anys amb discapacitat intel·lectual

Imatge d'arxiu de la cloenda del programa a l'Escola Crespinell de Terrassa.

Les escoles Alba i Font del Lleó de Reus clouen el programa Young AthletesSpecial Olympics Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de les Escoles Alba i Font del Lleó de Reus celebraran, el proper dilluns 12 de juny, la festa final de curs del programa Young Athletes, una iniciativaque mitjançant jocs, cançons i altres activitats introdueixen al món esportiu als nens i nenes de 2 a 7 anys amb discapacitat intel·lectual.

Les dues escoles han seguit el projecte de Joves Atletes conjuntament i han sigut un total de 17 nens i nenes que durant tot el curs han treballat l’equilibri, la flexibilitat, la força i la coordinació a partir d’un circuit d’exercicis i jocs. D’aquesta manera, els alumnes han pogut iniciar-se en el món esportiu i també millorar la capacitat de relacionar-se amb el seu entorn.

A la festa de cloenda els nens i nenes estaran acompanyats de familiars i amics i mostraran tot allò que han après durant el curs i rebran la seva primera medalla i diploma que els acredita que han participat en el programa.

Aquest curs és el primer que les dues escoles reusenques han participat al programa, que també segueixen un centre de Terrassa i un de Lleida. La voluntat de Special Olympics Catalunya és seguir potenciant el projecte de Young Athletes i l’objectiu és augmentar el nombre de centres escolars que puguin unir-s’hi.

tracking