Diari Més

Successos

Desallotgen la plaça de la Pastoreta de Reus per una maleta sospitosa

Els Mossos d'Esquadra han informat que es tracta d'una falsa alarma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una falsa alarma per una maleta sospitosa trobada a la plaça de la Pastoreta de Reus ha alertat els cossos policials i la ciutadania la tarda d'aquest dijous. L'avís ha estat rebut per 112, el telèfon d'Emergències, al voltant de dos quarts de sis de la tarda. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han procedit a desallotjar la zona, tant pel que fa al trànsit com als vianants, per prevenció fins a les set de la tarda, quan s'ha confirmat que es tractava d'una falsa alarma.

Els bars i establiments de la plaça també s'han tancat, i els autobusos municipals han hagut d'evitar la zona durant l'operatiu policial, de manera que les línies que hi passen, com la L20, han estat patint incidències. Les restriccions també han afectat bona part del passeig Prim, el passeig Misericòrdia, l'avinguda de la Salle i el carrer Misericòrdia.

Després d'analitzar l'objecte, els agents han pogut descartar que es tractés de cap bomba i han procedit a retirar-lo de la calçada.El succés ha atret l'atenció de molts ciutadans, que s'han acostat fins a les cintes policials que tancaven la zona per tal d'esbrinar què passava.

Un agent retirant la maleta sospitosa després de confirmar que es tractava d'una falsa alarma.

Desallotgen la plaça de la Pastoreta de Reus per una maleta sospitosaDiari Més

Un moment de l'operació policial que a la plaça de la Pastoreta.

Desallotgen la plaça de la Pastoreta de Reus per una maleta sospitosaDiari Més

La zona ha estat acordonada pels cossos policials.

Desallotgen la plaça de la Pastoreta de Reus per una maleta sospitosaRafa Quílez

tracking