Diari Més

La Fundació Esclerosi Múltiple rebrà els beneficis de l'Ostrada Solidària de Reus Viu el Vi

Els padrins de la iniciativa solidària seran els jugadors del Reus Deportiu d'hoquei, flamants campions d'Europa

A la presentació d'aquest dimarts hi han pres part la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, i els jugadors del primer equip d'hoquei Joan Salvat i Marc Ollé.

La Fundació Esclerosi Múltiple rebrà els beneficis de l'Ostrada Solidària de Reus Viu el ViCambra de Comerç de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona Ostrada Solidària, organitzada durant el matí de dissabte de la Reus Viu el Vi, destinarà enguany els beneficis a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que a Reus gestiona el centre de dia Mas Sabater. A més la fira promocionarà el Festival de Música Santes Creus 2017, que es realitzarà el proper mes de juliol, i que també es programa en benefici de la FEM.

L’acte de presentació, que ha tingut lloc aquest matí a la plaça de la Llibertat, que acollirà l'esdeveniment, ha comptat, entre d’altres, amb la presència de la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, i dels jugadors del primer equip d’hoquei, Joan Salvat i Marc Ollé. Tots ells hi han anat en representació dels seus companys de l’equip roig-i-negre, recentment proclamat campió d’Europa, i seran els padrins d’aquesta edició de l’Ostrada.

L'any passat es van servir més d’un miler de degustacions d’ostra rissada del Delta i els beneficis es van destinar a l’Associació Jordi Pitarque. En aquella ocasió, la iniciativa va ser apadrinada pels jugadors del CF Reus Deportiu. L’Ostrada Solidària s’iniciarà al punt de les dotze del migdia i finalitzarà a les dues de la tarda.

tracking