Diari Més

Mobilitat

Pobeda Arilines estrena ruta regular 'low cost' entre Reus i la capital russa

Aquest cap de setmana s’ha enlairat el primer dels vols a Moscou que s’operaran dimecres i dissabte

L'Aeroport espera tancar 2017 amb més d'un milió de passatgers.

Pobeda Arilines estrena ruta regular 'low cost' entre Reus i la capital russaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La low cost russa Pobeda Airlines ha posat en marxa aquest cap de setmana la primera ruta regular que connectarà Reus i Moscou, a través de l’aeroport de Vnúkovo. Volar entre una ciutat i l’altra serà possible fins el 21 d’octubre, cada dimecres i dissabte i a un preu que oscil·la entre 40 i prop de 220 euros depenent de la data concreta. El primer vol en direcció a Moscou va enlairar-se a les instal·lacions reusenques a primera hora de dissabte. Tal com va avançar el Diari Més, aquesta connexió s’afegeix a la de vols xàrter i és una de les grans novetats de la temporada turística a l’Aeroport de Reus.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ja havia fet pública, en el marc de la participació al fòrum internacional Connect Aviation i com a representant de la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus, la voluntat de tancar la presència d’una segona companyia que enllacés Reus i Moscou, tot tenint en compte la previsió que Coral Travel hi continuï igualment aquest estiu present a la capital del Baix Camp. Pobeda Airlines va ser una de les tres companyies aèries que havien obtingut fa uns mesos la llicència que el Ministeri de Transports de Rússia exigeix ordinàriament a totes les aerolínies per operar vols de passatgers o mercaderies entre el país exsoviètic i qualsevol altre punt del globus. Rússia va autoritzar, per a aquesta companyia en concret, una connexió de fins a quatre vols per setmana, tot i que avui dia només n’hi ha dos de setmanals previstos.

Capacitat per avions més grans

L’Aeroport ha renovat les zones deteriorades de la plataforma i el carril de rodadura T0 amb l’objectiu de millorar la seva infraestructura. L’execució de les obres, que han suposat una inversió de 675.787 euros, ha durat quatre mesos. Les millores realitzades a plataforma han consistit, tal com informaven des d’Aena aquest divendres, en la reparació de les lloses danyades de l’antiga plataforma entre els llocs 1 i 6 d’estacionament d’aeronaus. A més, també s’ha regenerat el paviment del carrer de la pista del carrer de rodadura T0 i s’ha ampliat la seva amplada fins els 25 metres per permetre la circulació d’avions de tipus B, que tenen una envergadura de 15 a 24 metres, tant a l’horari diürn com a nocturn. Les obres s’emmarquen en del compromís de millores a la instal·lació que l’Aeroport de Reus va adquirir amb Aesa.

tracking