Diari Més

Societat

Cinema i debats a les escoles de Reus per conscienciar els joves sobre el medi ambient

Les projeccions de diversos curtmetratges es faran el 5 de juny en motiu del Dia Mundial del Medi Ambient

Imatge del curtmetratge 'Límites', de Giulia Landi

Cinema i debats a les escoles de Reus per conscienciar els joves sobre el medi ambientInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de 4t d’ESO de les escoles reusenques visualitzaran, el proper 5 de juny, dos curtmetratges de temàtica ambiental en motiu del Dia Mundial del Medi Ambient. L’objectiu de la iniciativa és l’educació i conscienciació ambiental de manera afable i divertida, a més de que els més petits s'interessin i estimin el cinema.

Les escoles podran projectar curtmetratges i documentals breus sobre aquesta temàtica gràcies al Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient, el qual els posa a disposició dels centres com a una eina d’estudi, debat i entreteniment. Els curtmetratges seleccionats per projectar a Reus són Límites, de Giulia Landi (2016) i El sueño de Robinson, de Sebastian Noguera (2015).

Les sessions, de 45 minuts, consistiran en la projecció dels curtmetratges seguit d’un debat. D’aquesta manera. Un dels objectius és despertar el sentit crític dels alumnes, per generar un debat i una opinió sobre allò que està veient.

A banda de l’oferiment durant el Dia Mundial de Medi Ambient, les escoles també poden optar a fer projeccions a la mateixa aula registrant-se directament a Cada Aula un Cinema dins de la pàgina oficial de FICMA, on podran accedir als audiovisuals de forma gratuïta durant tot l’any.

tracking