Diari Més

Transport aeri

Ryanair ofereix descomptes del 15% en els vols als estudiants

També la facturació d'una maleta de forma gratuïta

Safi Sabuni, presidenta de la Xarxa d'Estudiants d'Erasmus, i Michael Oleary, CEO de Ryanair.

Ryanair ofereix descomptes del 15% en els vols als estudiantsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ryanair ofereix un 15% de descompte en les tarifes dels vols, equipatge gratuït i ofertes de viatge a mida a tots aquells participants del programa d'estudis de la Xarxa d'Estudiants Erasmus de la Unió Europea.

Aquest programa Erasmus permet als joves universitaris de tot Europa estudiar a una ciutat diferent durant un any, per poder realitzar intercanvis culturals i acadèmics i aprendre idiomes. De moment, més de tres milions de joves se n'han beneficiat.

Ryanair oferirà el descompte del 15% a les reserves realitzades a través de la seva pàgina web. A més, els joves podran facturar gratuïtament una maleta en cada vol i hi haurà promocions setmanals a banda d'ofertes de viatge personalitzades a l'app de Ryanair.

La comissària de Transport de la Unió Europea, Violeta Bulc, ha comentat que «aquests descomptes ajudaran als estudiants a ampliar horitzons i aprendre de primera mà sobre la riquesa, la diversitat i la bellesa del nostre meravellós continent».

Pel que fa a Michael O'Leary, CEO de Ryanair, aquest detalla que «Ryanair ha estat un motor per a la integració europea durant els últims 30 anys, oferint als joves la llibertat de volar per tot el continent amb les tarifes més baixes».

tracking