Diari Més

Societat

La Gimcana Infantil de Sant Pere arriba a la 15ª edició amb una previsió de 200 participants

L'activitat tindrà lloc el dissabte 3 de juny i enguany tractarà la temàtica dels cinc sentits

Els carrers de Reus s'omplen d'infants, a la 14ena Gimcana Infantil de Sant Pere

Els carrers de Reus s'omplen d'infants, a la 14ena Gimcana Infantil de Sant PereCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Mercadal acollirà, el proper dissabte 3 de juny a les 9h, l’inici de la 15ª Gimcana Infantil de Sant Pere, que aquest any preveu comptar amb 200 participants. L’activitat compta amb 10 proves, cada una en una plaça de la ciutat, en les quals els infants hauran de demostrar les seves habilitats, la capacitat de treball en equip, el seu civisme i el respecte pels companys per aconseguir una puntuació màxima de 1000 punts. Els equips que s’hagin fins l’1 de juny iniciaran la gimcana amb 300 punts extra.

Els nens i nenes participants treballaran una temàtica comuna en les diferents proves, que hauran de superar de manera cívica: els cinc sentits i la seva absència. Els tres equips que obtinguin més punts i el grup més cívic al llarg de totes les proves, podran optar a diversos premis per a cada participant gràcies a la col·laboració de més de 40 institucions, empreses i persones emprenedores del territori.

Els grups estaran formats per entre 3 i 5 nens d'entre acompanyats d'un adult.Tots aquells infants d'entre 6 i 12 anys que hi vulguin participar es poden inscriure en aquest web.

tracking