Diari Més

Successos

Un camió arrenca una de les planxes de la façana del Gaudí Centre

L’impacte a la cantonada amb Monterols va obligar Bombers a intervenir a la façana per assegurar-la

Part de la via pública va restar acordonada per retirar la part metàl·lica a quatre metres d'alçada.

Un camió arrenca una de les planxes de la façana del Gaudí CentreOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues dotacions de Bombers de la Generalitat van haver d’intervenir ahir al migdia per assegurar una de les planxes metàl·liques que cobreixen la façana del Gaudí Centre, i que havia quedat semidespenjada en ser arrossegada pel pas d’un camió que girava la cantonada amb el carrer Monterols. El cos de seguretat va rebre l’avís quan passaven prop de deu minuts de dos quarts d’onze del matí i es va desplaçar fins al Mercadal per actuar-hi, donat que la planxa, col·locada a uns quatre metres d’alçada, corria encara perill d’acabar-se de desprendre i caure a una zona amb intens trànsit de vianants i en una hora en què la terrassa del mateix equipament continuava oberta i plena.

Fonts de Bombers precisaven ahir que la intervenció va consistir en «un sanejament de façana perquè es trobava en una situació precària per la planxa despenjada» i que «no hi ha hagut cap tipus d’afectació personal» per l’incident ni per l’estat en què aquesta va quedar. Durant el desenvolupament de les feines, això sí, una part de la cantonada va quedar acordonada tant perquè els efectius hi poguessin treballar més lliurement com per prevenir possibles danys si acabava caient a la via pública.

Sense afectacions personals

El trencament de la planxa, amb tot, no va afectar la resta de la façana, que en conté d’altres de similars ubicades a la mateixa cantonada i a la part inferior. L’actuació de Bombers, entre l’autoescala i la segona dotació, es va allargar una hora i mitja.

tracking