Diari Més

Successos

Busquen un nen de 13 anys desaparegut d'un centre de menors de Reus

El jove s'havia escapolit en altres ocasions del centre per anar a casa dels familiars, però aquest cop no ha estat així

Imatge d'un dels cartells penjats a la ciutat i que s'han difós per les xarxes socials.

Busquen un nen de 13 anys desaparegut d'un centre de menors de ReusFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 13 anys, Jose A.M, va desaparèixer fa prop de deu dies, segons els seus familiars, del centre de menors La Pastoreta. El director del centre de menors reusenc ha denunciat, aquest mateix dilluns 22 de maig, la desparició del joveals Mossos d'Esquadra, que han iniciat un dispositiu per trobar el menor. Els familiars de Jose A.M, que mantenen que la denúncia s'ha fet 10 dies després de la seva desaparició, han distribuït la cartells de la imatge del menor i diversos números de telèfon en diversos punts de la ciutat i a les xarxes socials.

Els familiars del nen que han aportat el seu contacte a la crida pública per localitzar-lo expliquen que el petit s'havia escapolit en altres ocasions del CRAE. Afirmen que, en alguna vegada anterior, havia fet cap a casa dels mateixos familiars, però que aquest cop no ha estat així. Concreten que, llavors, ells l'havien dut de nou a La Pastoreta, on «no li agrada estar, però ha d'estar per la situació legal». Però, el temps d'absència del centre havia estat més breu i mai no havia arribat a faltar de La Pastoreta durant deu dies, tal com asseguren els mateixos familiars. L'escapoliment els preocupa, diuen, perquè no tenen notícia d'ell i, almenys fins aquest migdia, no havien rebut encara cap trucada que els pugui aportar alguna dada sobre la seva ubicació.

tracking