Diari Més

Més de 7.200 ciclistes participen a la Polar Gran Fondo La Mussara-Reus

La cita recorre gran part del Baix Camp

Sortida dels participants a la 4ª Polar Gran Fondo La Mussara-Reus.

La sortida dels ciclistes (1)Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A primera hora del matí d’aquest diumenge 21 de maig s’ha donat el tret de sortida a la quarta edició de la Polar Gran Fondo La Mussara-Reus, que recorrerà prop de 200 quilòmetres de les carreteres del Baix Camp. Aquest any, prop de 7.200 han pres part de la sortida, que ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Jordi Cervera.

La cita compta amb la participació especial de Miguel Indurain, ciclista guanyador de cinc Tours de França i una de les icones d’aquest esport a nivell internacional. Tampoc s’han perdut la Gran Fondo noms com Oscar Pereiro i Marc Coma.

La Polar Gran Fondo La Mussara-Reus compta amb dos recorreguts, una gran fondo i un mig fondo. El primer consta de 189 quilòmetres, amb 3.200 metres positius de desnivell, i que compta amb una cronoescalada entre Vilaplana i el Coll de la Mussara, a més de coronar un total de 5 ports de segona o més categoria. El segon recorregut , de 97 quilòmetres, també compta amb aquesta cronoescalada i corona tres ports. Els dos recorreguts tenen com a punt de sortida i arribada la ciutat de Reus.

tracking