Diari Més

Societat

S'obren les inscripcions per la Caminada Popular Rutes Reus solidària de l'11 de juny

La caminada tindrà finalitat solidària en benefici de la Fundació Bara

Foto d'arxiu d'una caminada de Rutes Reus

S'obren les inscripcions per la Caminada Popular Rutes Reus solidària de l'11 de junyAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera de les caminades Rutes Reus d’aquest 2017, es realitzarà el diumenge dia 11 de juny i ja ha obert el període d’inscripcions. La caminada, que ha estat impulsada per la regidoria d’Esports i organitzada per la societat municipal Reus Esport i Lleure i Tretzesports, tindrà finalitat solidària en benefici de la Fundació Bara i comptarà amb la col·laboració extraordinària del Reus Deportiu.

La caminada, amb sortida i arribada a la plaça d’Anton Borrell del Parc de Sant Jordi, s’iniciarà a les 9h i transcorrerà per la zona est de la ciutat, pràcticament sempre per camins i rieres de baixa dificultat. Hi haurà dos itineraris: el recorregut curt serà de 6,1km i el llarg de 11,6 km. Els recorreguts comptaran amb el suport logístic de la secció excursionista de l’entitat roig i negra. A més, els participants també podran gaudir a l’arribada de diverses activitats esportives, lúdiques i d’animació –com body Combat, tonificació o zumba- a la plaça Anton Borrell programades pel Reus Deportiu.

Durant el matí la Fundació Bara disposarà d’un espai a la plaça d’Anton Borrell amb informació sobre la seva tasca social. En aquest espai s’hi trobarà una urna on els participants i públic en general podrà contribuir dipositant els seus donatius. Els col·laboradors participaran en el sorteig de diversos premis deferència del Reus Deportiu. En cas de no poder participar a la caminada ni assistir a les diverses activitats programades, també es pot fer un donatiu al número de compte corrent de la Fundació.

Les inscripcions ja es poden formalitzar mitjançant l’enllaç de les Rutes Reus de les webs www.reus.cat i www.reusesport.cat, a la web del www.reusdeportiu.cat o a l’enllaç http://rutesreus.wixsite.com/rutesreus/inscriu-te. Les inscripcions són gratuïtes i les aportacions voluntàries a la Fundació Bara es podran fer directament a la sortida o arribada de la caminada.

tracking