Diari Més

Societat

Un espectacle de dansa a Reus per donar suport als refugiats

L’escola de dansa Artis-Fraga actua aquest dimecres a les 20.30 h al teatre Bartrina en benefici d’aquest col·lectiu

Alumnes de l'escola de dansa en una imatge d'arxiu.

Un espectacle de dansa a Reus per donar suport als refugiatsArtis-Fraga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escola de dansa i arts escèniques Artis-Fraga de Reus organitza, per tercer any consecutiu, una mostra de dansa per ajudar a altres causes. Si bé en anys anteriors l’import recaptat en l’espectacle havia anat destinat a organitzacions com el Banc dels Aliments, en aquesta edició s’ha decidit donar-lo íntegrament al col·lectiu dels refugiats.

L'escola recorda que més de 20 milions de persones arreu del món estan refugiades. Amb la celebració de la mostra de dansa, Artis-Fraga vol contribuir a fer que els alumnes prenguin consciència d’aquesta situació, així com de la importància de poder ajudar a una causa com aquesta amb el seu treball.

Així ho faran els de prop de 300 alumnes (la meitat dels alumnes matriculats al centre, a causa de qüestions logístiques referents a l’organització de la mostra) que participaran en l’espectacle, que es representarà el dimecres dia 17 de maig a les 20.30 h al Teatre Bartrina de Reus i que consistirà en una mostra de les diferents modalitats de dansa i arts escèniques que s’imparteixen al centre. Està previst que la recaptació de les entrades, que tenen un preu de 5 euros, es destini íntegrament a una sèrie d’ajudes pel lloguer d’habitatges per part de les persones refugiades.

La iniciativa s’ha dut a terme en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

tracking