Diari Més

Municipal

El Consell d'Infants Ciutadans presenta les seves propostes per la gent gran activa

La sessió ha comptat amb la intervenció de la regidores d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, responsable del projecte

Imatge de l'Audiència Pública en què el Consell d'Infants Ciutadans ha presentat les seves propostes.

El Consell d'Infants Ciutadans presenta les seves propostes per la gent gran activaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Municipal d’Infants Ciutadans, format per 48 membres que representen els 980 infants de 5è de primària de les 22 escoles de Reus, han presentat, aquest dimecres 17 de maig en Audiència Pública al Saló de Plens de l’ajuntament, les propostes que han treballat al llarg del curs a l’entorn de la gent gran.

La sessió, presidida per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i en la que hi ha assistit representants de tots els grups municipals, ha comptat també amb la intervenció de les regidores d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, responsable del projecte; i de Participació, Ciutadania i Transparència, esponsable de les polítiques actives de gent gran.

Aquest curs han participat en el projecte els centres educatius Alberich i Casas, Cèlia Artiga, Collège Française, Eduard Toda, Els Ganxets, General Prim, Isabel Besora, Joan Rebull, La Salle, Maria Cortina, Marià Fortuny, Maria Rosa Molas, Misericòrdia, Montsant, Mowgli, Pi del Burgar Prat de la Riba, Puigcerver, Rosa Sensat, Rubió i Ors, Sant Josep, i Sant Pau.

El Consell Municipal d’Infants Ciutadans ofereix una oportunitat de participar en els assumptes públics d’una manera directa i en l’exercici dels drets i les responsabilitats dels infants com a ciutadans i ciutadanes. Els projecte s’inicia amb la participació dels infants en els tallers que es desenvolupen a les aules de les escoles. Posteriorment, representants de cada centre integren el Consell Municipal d’Infants, que prepara les propostes que es presentaran en Audiència Pública al consistori.

tracking