Diari Més

Societat

Una reusenca s'endú un premi de 10.000 euros a gastar a Madrid amb dues amigues

Indasec, organitzador del concurs '3 Reinas por 1 Día', va proporcionar una limusina i una personal shopper a la guanyadora

Francisca

Una reusenca s'endú un premi de 10.000 euros a gastar a Madrid amb dues amiguesYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre hores per gastar 10.000 euros en les botigues més exclusives del centre de Madrid, amb la companyia de dues amigues, una personal shopper i una limusina a la seva disposició. Aquest és el premi que ha guanyat la reusenca Francisca Roselló, mestra jubilada de 75 anys, en el concurs 3 Reinas por 1 Día de la companyia Indasec.

La reusenca i les seves dues acompanyants van gaudir d’una sessió de perruqueria i maquillatge abans que les recollís una limusina. En la primera botiga les van rebre amb una copa de xampany i seguidament es van emprovar una selecció de peces de roba prèviament triades per cada guanyadora. El dia, durant el qual van poder comprar tot tipus de roba i complements, va finalitzar amb un esmorzar en un dels restaurants de moda de Madrid. L’experiència de la Francisca ha estat enregistrada en un vídeo.

L’entrega dels premis 3 Reinas por 1 Día ha estat el punt final d’una investigació qualitativa realitzada per la marca per conèixer l’actitud de les dones majors de 50 anys, la qual va elaborar en col·laboració de l’institut d’investigació QUID els setembre de 2016.

tracking