Diari Més

La Salle estrena la Pastoreta, la nova geganta de Reus

Aquest divendres s'ha fet l'acte oficial de presentació del nou element popular, que s'ha fet realitat gràcies a les contribucions recollides en un Verkami

Imatge de l'acte procol·lari que ha servir per presentar a nova geganta.

La Salle estrena la Pastoreta, la nova geganta de ReusDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coincidint amb la celebració de les Festes del centre, la Salle de Reus ha presentat aquest divendres la geganta La Pastoreta. Una cercavila pels carrers del voltant del centre escolar i un acteprotocol·lariamb la presència de l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; el delegat territorial de Cultura dela Generalitat Jordi Agràs; la regidora d'Ensenyament i també exalumna, Dolors Sardà i el director de la Salle, Josep Maria Prats, han servit per oficialitzar el nou element popular reusenc.

Precisament Prats ha destacat la importància del nou gegant, com a contribució de La Salle a la capitalitat cultural de Reus.

Una vegada tancat l'acte, presentat pel periodista, i exalumne de la Salle, Josep Bages, s'ha fet una ballada de lluïment amb la presència dels elements del seguici popular reusenc, que no s'han volgut perdre l'estrena de la nova geganta.

L'estrena de la Pastoreta ha estat possible per la voluntat dels professors i alumnes del centre, però també per les col·laboracions econòmiques recollides a través d'un Verkami.

La creació de la Geganta de La Salle Reus està directament lligada a la redacció del Treball de Recerca d'un alumne de 2n de Batxillerat del centre, Arnau Fernández, i l'encarregat del seu disseny i construcció ha estat l'artesà tortosí JoanIniesta.

tracking