Diari Més

Queixes d'usuaris del Pavelló per l'espai disponible arran de les obres

Denuncien que els treballs en l’equipament fan que «en una sala petita s’hagin d’encabir múltiples activitats esportives»

Façana exterior del Pavelló Olímpic Municipal.

Queixes d'usuaris del Pavelló per l'espai disponible arran de les obresOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Usuaris del Pavelló Olímpic han manifestat la seva inquietud pels problemes d’espai que s’han produït arran de les obres que es realitzen en aquest equipament. Un d’aquests té a veure amb les activitats esportives. Segons exposa Jordi Cabré, abonat d’aquesta instal·lació, els treballs en l’equipament han provocat que la sala polivalent del primer pis del pavelló hagi desaparegut per transformar l’espai en despatxos. «Després de la transformació estructural i l’increment de despatxos ja només ens queda una sala petita on ens hem d’encabir els grups de ioga, pilates o iogolates», argumenta.

Aquest usuari defensa la necessitat d’espais. Afirma que «és una activitat, potser petita, però que funciona a satisfacció de tots els que hi assistim i que forma part de l’esport d’uns quants ciutadans de Reus i que ha quedat compromesa per la manca d’espai, que abans de les obres sí que teníem. Ens hem de resignar a que el Pavelló ja no pugui fer activitats per grups nombrosos?», argumenta Cabré, qui, segons ell, «sembla que el que és important per un Pavelló Olímpic Municipal és que hi hagi grans despatxos. Si no queda espai per l’esport, és secundari i irrellevant?».

«On deixem els instruments?»

Les obres transcendeixen l’espai destinat a les activitats esportives. Des de la banda de Verge de Misericòrdia afirmen que arran dels treballs que es duen a terme, actualment no poden disposar de la petita sala a la planta baixa on deixen els instruments de percussió una vegada acaben de fer els assajos, a la zona del Gros Mercat.

Segons manifestava ahir al Diari Més el president de l’entitat, Gaspar Domínguez, «els operaris ens han manifestat que ja no podrem tornar a fer ús d’aquest petit espai». Segons l’entitat musical, afirmen que això els obliga ara mateix a haver de traslladar-se amb els instruments «amunt i avall cada vegada que assagem» i afirmen sentir-se insegurs «per por a què la canalla pugui patir robatoris en aquesta zona», argumentava ahir el president de la banda, que agrupa entre 35 i 40 persones». La situació en concret amb la que es troba aquesta formació serà una de les preguntes que formularà el grup municipal del Partit Popular en el ple d’aquest divendres.

«No s’han fet més despatxos»

Consultat sobre aquest aspecte, el regidor d’Esports, Jordi Cervera, afirma que «hi ha hagut una reducció de l’espai que afecta a tothom, tenint en compte que s’han fet les sortides d’emergències i els quatre lavabos per discapacitats» i desmenteix rotundament que «s’hagin fet més despatxos». Fonts de l’Ajuntament consultades afegeixen, concretament en relació a les queixes sobre la sala per la pràctica dels equipaments, que «ja se li ha donat una resposta a aquest usuari on se li detallen els aspectes tècnics» i no van entrar a valorar públicament fins a quin punt s’havien experimentat reduccions d’espais en aquesta instal·lació.

tracking