Diari Més

Successos

Vuit detinguts per vendre droga en un domicili de Sant Josep Obrer

Els agents van confiscar marihuana, cocaïna i heroina en una nova batuda en aquesta zona

Un agent amb una bossa de supermercat plena de plantes de marihuana.

Un dispositiu policial al barri Sant Josep Obrer per venda de droga se salda amb 8 detingutsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una operació duta a terme de forma conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana es va saldar el passat dijous al matí amb vuit detinguts per vendre droga en un pis situat al número 6 del Passatge Mare de Déu de la Cabeza, al barri de Sant Josep Obrer. Els detinguts, tots ells de nacionalitat espanyola, tenen edats compreses entre 25 i 50 anys, a excepció d’una, que en té 70. Tots ells són residents a Reus. L’operatiu, que va generar una gran expectació en la zona des de primera hora del matí, es va fer a instàncies del Jutjat d’Instrucció número 4 de Reus. Durant les tasques d’escorcoll de l’habitatge els agents van confiscar grans quantitats de marihuana, cocaïna i heroina.

En aquest sentit, en l’operatiu els agents van extreure plantes de marihuana d’aquest immoble, i es realitza després de mesos de vigilàncies policials de les unitats d’investigació de la comissaria dels Mossos i sota la supervisió del citat Jutjat d’Instrucció. Fins a la zona es van desplaçar diverses furgonetes antiavalots.

Altres batudes

Les fonts consultades apunten a que es tractaria d’una d’una família coneguda en aquesta zona que no és la primera vegada que veu com es realitza una batuda antidroga. A principis de març, la Guàrdia Civil practicava detencions a la zona arran de la descoberta d’una plantació de marihuana. Fa un any, una altra operació duta a terme conjuntament entre els cossos de Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, va acabar amb 5 detinguts.

En aquell cas, la batuda va tenir lloc en dos domicilis als carrers Virgen de Guadalupe, Virgen de la Cabeza i en un carreró que els uneix. Durant els escorcolls es va examinar tot l’interior dels immobles cercant no només de droga sinó d’altres elements de producció i distribució de substàncies il·legals.

Càmeres de videovigilància

L’Ajuntament ha tret a concurs públic la licitació del contracte de subministrament i instal·lació d’un sistema de videovigilància a la via pública a la zona. Una mesura de seguretat anunciada fa uns mesos que pretén, alhora, incrementar la sensació de seguretat dels veïns del barri i evitar fets incívics i delictius. El contracte surt a concurs per 53.361 euros (IVA inclòs) i amb un termini de dos mesos per al lliurament del sistema de vigilància.

Un agent amb una bossa de supermercat plena de plantes de marihuana.

Un dispositiu policial al barri Sant Josep Obrer per venda de droga se salda amb 8 detingutsOlívia Molet

Imatge del domicili on s'ha fet la incautació de material.

Un dispositiu policial al barri Sant Josep Obrer per venda de droga se salda amb 8 detingutsOlívia Molet

Agents dels Mossos i la Guàrdia Urbana emportant-se detinguts una dona i noi -a l'esquerra de la imatge-.

Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra, detingut, antidroga, Reus, barri, Sant Josep Obrer, operacióACN

Els Mossos i la Guàrdia Urbana de Reus davant del domicili on s'ha dut a terme un operatiu antidroga, amb un vehicle policial en primer terme.

Reus, detingut, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana, Sant Josep Obrer, antidroga, barri, operacióACN

tracking