Diari Més

Comerç

La 'low cost' Zeeman obre dimecres el primer establiment a Reus

L’establiment de roba concreta la seva arribada amb un local situat al Camí de Riudoms mentre segueix en converses per situar-se al Pallol

L'establiment obrirà portes dimecres vinent al Camí de Riudoms.

La 'low cost' Zeeman obre dimecres el primer establiment a ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup tèxtil holandès Zeeman materialitza el seu aterratge a la demarcació de Tarragona amb l’obertura el proper dimecres 3 de maig del primer establiment a Reus. La botiga es troba situada al camí de Riudoms, a tocar de la Biblioteca Central. Es tracta d’un establiment de 300 metres quadrats i que donarà feina a 6 treballadors, segons afirmaven ahir al Diari Més fonts de la companyia.

L’estratègia d’aquesta firma passa per «situar-nos en barris, cercant el comerç de proximitat; hem de tenir en compte que l’establiment està ben situat i estem a prop de firmes importants com Mercadona –a l’avinguda dels Països Catalans». Zeeman és una empresa especialitzada en roba low cost que va dirigida «a tota la família però que és de més qualitat que altres firmes del gènere». Es va implantar fa un any i mig a Catalunya i compta amb establiments a la província de Barcelona i de Girona, segons recorden des del grup holandès.

Tal i com va avançar el Diari Més el passat desembre, la firma contemplava l’obertura de dos altres establiments més a la ciuta. Tot i la seva intenció inicial de fer un gran aterratge, finalment les obertures a la ciutat no es faran de forma simultània. En aquest moment moment Zeeman es troba en converses avançades per ocupar un dels locals que es troben a la planta baixa del Passeig Comercial El Pallol.

La firma, com en el cas el camí de Riudoms, cerca un local de 300 metres quadrats en aquest punt cèntric, però tot està pendent de l’arribada d’altres operadors que rubriquin la seva arribada. Cal esmentar que un dels candidats principals a establir-se és la francesa Decathlon, que manté converses i realitza visites de forma periòdica al Passeig Comercial tot i que encara no ha donat el «sí» definitiu. Més allunyada sembla, hores d’ara, l’opció Media Markt, la cadena d’electrodomèstics que ara té presència a la demarcació amb l’establiment situat al Centre Comercial Les Gavarres.

L’aposta per un establiment de roba de baix preu, se suma, d’aquesta manera, al d’altres firmes que han arribat darrerament a la ciutat com In-Usual, situada a l’antic local que ocupava la multinacional Zara al raval de Jesús i que va obrir les seves portes el 28 d’octubre del passat 2016.

Supermercat a la vista

Per la seva banda, el Passeig Comercial del Pallol podria sumar un nou actor en les properes setmanes; es tracta d’un supermercat del qual encara no ha transcendit el nom. Aquesta firma ocuparia el mateix local que va deixar buida la firma Supercor a la planta baixa.

tracking