Diari Més

Promoció

Milers d'aficionats a Lego omplen FiraReus amb el Catbrick 2017

La cita es ha aplegat fins a mig milió de peces

Catbrick ha inclòs tallers i exposicions de diorames.

Milers d'aficionats a Lego omplen FiraReus amb el Catbrick 2017Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Multitud de persones han visitat durant aquest cap de setmana les instal·lacions de FiraReus per assistir a Catbrick, la 6a Trobada d’Aficionats a Lego de Catalunya. La mostra, que ha comptat amb 25 participants d’arreu de Catalunya, ha tancat portes aquest diumenge al migdia. Catbrick és una trobada que es realitza anualment a Catalunya i que està organitzada per Hyspalug, l’associació d’aficionats a Lego. Enguany ha tingut a més la col·laboració de FiraReus i de la Universitat Rovira i Virgili per l’organització i difusió de l’esdeveniment.

La trobada ha ocupat més de 1.000 metres quadrats d’exposició al Foyer Marià Fortuny i també part del vestíbul d’accés a FiraReus. S’hi han pogut veure 9 diorames que reproduïen pel·lícules com Star Wars i també espais com l’Arc de Triomf de Barcelona o la Torre Eiffel de París, entre molts d’altres. Un dels eixos de Catbrick han sigut el dels cursos, que han cobert totes les places disponibles en tots els horaris i modalitats: robòtica o tàngram, entre altres. Per aquests tallers, que estaven organitzats per l’associació Dymamind, han passat centenars de nens i nenes. Els més petits han pogut jugar a zones de joc lliure on han fet les seves creacions i també participar en concursos i tallers. Tot plegat ha comportat que a FiraReus es puguessin veure veure més de mig milió de peces Lego.

14 fires i 180 dies d’ocupació

Catbrick segueix el format encetat per FiraReus en els darrers anys, de promoure la coorganització d’activitats. Un model que ha permès augmentar el nombre d’activitats fins a assolir la xifra rècord de 14 fires, 6 congressos, 120 actes i 180 dies d’ocupació.Aquesta setmana l’activitat firal continua amb el Congrés d’Urgències i Emergències que es farà dijous i divendres i la Jornada d’Alta Capacitat i de Women Techmaker que es farà dissabte.

tracking