Diari Més

Societat

Arantxa Vallespi, nova directora de l'ONCE a Reus

La presa de possessió va tenir lloc aquest dimarts

Fotografia del moment de la presa de possessió.

Arantxa Vallespi, nova directora de l'ONCE a ReusONCE Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arantxa Vallespi va prendre possessió, aquest dimarts 18 d'abril al vespre, del nou càrrec com a directora de l'agència administrativa de l'ONCE a Reus. Vallespi substitueix, així, a JuliánJulián Claveria.

Arantxa Vallespi Garrido, nascuda a Tarragona al 1990, és afiliada a l’ONCE des del 2003. Va cursar un Grau en Biologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. De gener a juny de 2014, va realitzar pràctiques a l’Institut de Paleoecologia Històrica i Evolució Social (l’IPHES). Els dos últims anys, ha estat agent venedora de l’ONCE a Tarragona i durant el 2017 ha col·laborat amb el director de l’agència de l’ONCE a Granollers.

L’agència administrativa de Reus presta serveis a 431 afiliats i compta amb 88 agents venedors dels diferents productes que comercialitza l’Organització.

L’acte va comptar amb la presència de Montserrat Vilella, Regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, vicepresident primer i Rafaela Pérez, vicepresidenta segona del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Julián Julián Claveria, antic director de l’agència de l’ONCE a Reus, i altres representants de l’Organització, a qui van acompanyar afiliats i venedors vinculats a l’agència.

tracking