Diari Més

Obituari

Mor als 60 anys, Joan Josep Sardà, Secretari General de la Cambra de Comerç de Reus

El funeral s'oficiarà aqust dijous a l'església parroquial de Crist Rei

Joan Josep Sardà.

Mor als 60 anys, Joan Josep Sardà, Secretari General de la Cambra de Comerç de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç i Indústria de Reus ha anunciat aquest dimecres la mort sobtada del Secretari General de l'ens, Joan Josep Sardà Arasa, als 60 anys d’edat.

La mort, segons que ha expressat la Cambar en un comunicat, «s'ha produït de manera sobtada», i afegeix, «ens ha deixat un professional impecable que ha dedicat tota la seva vida a la nostra corporació, amb enorme rigor i eficàcia, i amb profunda estimació a la realitat d’una Cambra que sentia com a pròpia. Un amic i un company inoblidable que deix una fonda empremta en tots aquells que vam tenir la sort de treballar al seu costat».

Nascut a Reus el 1957, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Joan Josep Sardà va incorporar-se a la Cambra el febrer de 1982 com a Secretari en funcions i, tres anys després, el 2 de setembre de 1985, fou designat oficialment Secretari General de la corporació.

L’any passat va ser designat com a Secretari General del Consell de Cambres Catalanes, la institució que aplega a totes les Cambres del país.Sardà també era actualment el Secretari del Patronat de la Llotja de Reus.

Segons que informa la Cambra de Comerç, la cerimònia de comiat es realitzarà demà dijous, a les 16h, a l’església parroquial de Crist Rei.

tracking