Diari Més

Municipal

Reus aconsegueix reduir a gairebé la meitat els brots de paneroles

També s'han reduït, en un 15%, els avisos ciutadans relacionats amb l'aparició d'escarabats i insectes

Imatge d'arxiu d'un tractament contra les paneroles a Reus.

Reus aconsegueix reduir a gairebé la meitat els brots de panerolesAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En un any s'ha reduït d'un 15% el número d’avisos de la ciutadania per problemes vinculats a l’aparició de paneroles i altres insectes. En el mateix període s'han rebaixat els brots de paneroles en un 40%.

Aquestes són les dades principals del balanç del primer any de funcionament del nou servei de tractament contra les paneroles i altres insectes que ha assumit Aigües de Reus, la divisió de l’empresa municipal Reus Serveis Municipals SA.

Les dades indiquen que l’any 2015 es van registrar 132 avisos de la ciutadania, alertant de la presència de paneroles; mentre que el 2016 la xifra es va veure reduïda a 115 casos (un 15% menys). Segons les dades municipals, d'aquests avisos hi ha un alt percentatge d’alertes (41%), en les quals els tècnics no detecten la presència de cap plaga. Els avisos on sí que van ser detectades paneroles van ser un total de 70, mentre que el 2015 van ser 115. És a dir, els brots de plagues es van reduir fins a un 40% en menys de dotze mesos.

La millora en la lluita contra les plagues també inclou servei telefònic de 24 hores els 365 dies de l’any per tal d’atendre les incidències i ser més resolutius a l’hora de donar resposta. Per tal de donar resposta a les possibles incidències, qualsevol ciutadà es pot posar en contacte a través dels canals habituals de l’Ajuntament o bé mitjançant Aigües de Reus. En els casos d’emergència, també es pot contactar a través del telèfon 24 hores d’avaries d’Aigües de Reus.

tracking