Diari Més

Esports

Torna la Cursa de la Dona de Reus per lluitar contra el càncer

La cursa mantindrà el circuit urbà de l’anterior edició amb la sortida i l’arribada a la plaça de la Llibertat

Reus celebra la quarta Cursa de la Dona

Reus celebra la quarta Cursa de la DonaOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Reus acull la cinquena edició de la Cursa de la Dona el diumenge 7 de maig. La cursa mantindrà el circuit urbà de l’anterior edició amb la sortida i l’arribada a la plaça de la Llibertat de Reus i amb una llargada de 4,4 quilòmetres, i hi haurà una cursa preliminar per als més petits, a més d'animació a la mateixa plaça i en diversos punts del circuït. L’objectiu d'aquest 2017 és superar el rècord de participants de l’edició anterior, que va ser de 1.200 classificades.

A més, aquesta seguirà sent solidària, de manera que els beneficis íntegres que s’obtinguin es destinaran a la lluita contra el càncer. Concretament, els diners recaptats es destinaran a la Fundació lliga per la investigació i prevenció del càncer (Funca), grup de recerca en oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, un projecte que vetlla per la millora de la salut de la dona i que a la vegada fomenta la pràctica de l’activitat física entre les dones.

Amb aquesta cursa l’organització vol fomentar la pràctica esportiva continuada de les dones, així com potenciar l’esport com a eina per promoure la seva salut i benestar. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través de la pàgina web www.cursadonareus.cat. El preu de la inscripció és de 10 euros, i dóna dret a la participació, dorsal personalitzat, samarreta tècnica, avituallament a la meitat de la cursa i a l’arribada, sorteig de material per a totes les participants, assegurança d’accidents, cronometratge amb xip, premis a les guanyadores, animació de la cursa i diploma en línia amb temps de cursa.

Les categories previstes són individual (sènior, júnior, veteranes i màster) i en equip (màxim de 2): mare-filla i amigues. La cursa infantil tindrà lloc a les 10.30 hores. Podran participar-hi els nens de 4 fins a 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes i el recorregut serà d'uns 500 metres.

tracking