Diari Més

Promoció

La Ganxet Pintxo manté l'atractiu tot i la pluja del primer cap de setmana

Arrenca el Teatre Pintxo, una de les novetats destacades d’aquesta edició de la ruta

La Ganxeta és la millor aliada a l'hora de triar tapa i establiment entre les 48 propostes diferents.

La Ganxet Pintxo manté l'atractiu tot i la pluja del primer cap de setmanaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Ganxet Pintxo ha tornat a demostrar la seva capacitat d’atracció en el primer cap de setmana d’activitat. Els establiments han registrat una enorme afluència de visitants que han volgut provar les 48 tapes que formen la ruta. Paral·lelament també han tingut una notable acceptació els menús de tapes que, per primera vegada, ofereixen set restaurants en aquesta edició.

Unes bones sensacions que serveixen per ratificar l’acceptació que té la Ganxet Pintxo fins i tot en situacions climatològiques adverses, com les que es van viure divendres a la nit quan la pluja va fer acte de presència. Les precipitacions no van ser obstacle pels intrèpids que van atrevir-se a fer la ruta nocturna en bicicleta que va proposar Bicicamp, tot reeditant les bones sensacions que es van viure l’any passat, quan ja es va programar aquesta mateixa activitat. El President de la Cambra, Isaac Sanromà, destaca precisament la capacitat de la ruta de «connectar amb els seus clients des del primer moment. El que hem viscut aquest cap de setmana ratifica el que ja havíem diagnosticat durant les edicions precedents: que més enllà d’un esdeveniment gastronòmic singular, la ruta és un fet social que la gent té a la seva agenda, com un cita de referència, gairebé d’obligat i volgut compliment».

En càpsules de 20 minuts

A partir d’avui la ruta oferirà una de les novetats d’aquesta edició, el Teatre Pintxo, unes càpsules teatrals de petit format que protagonitzen l’actriu Helena Tarragó i la nutricionista Sandra Mañà. Activitat gratuïta, aquesta, que avui es podrà veure als establiments Peggy Sue’s, Vivinwen i Bar Campus.

Els que vulguin fer la ruta tenen la guia en suport paper, la Ganxeta. Se n’han editat 30.000 –i també hi és a www.ganxetpintxo.cat– que reprodueixen les 48 tapes. I en el cas dels 7 establiments que ofereixen menús, hi ha publicada una de les tapes que serveixen. Al revers hi ha el plànol de la ciutat amb la localització de cada establiment.

El pintxo 'Gambaterrani d'en Vilar',  del restaurant Mediterrani.

La Ganxet Pintxo manté l'atractiu tot i la pluja del primer cap de setmanaOlívia Molet

tracking