Diari Més

Successos

Un ferit en un accident entre una moto i un turisme a Reus

Ha tingut lloc la tarda d'aquest divendres a la T-11

Imatge d'arxiu de la T-11, on ha tingut lloc l'accident.

Un ferit en un accident entre una moto i un turisme a ReusGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una topada entre una motocicleta i un turisme ha provocat un ferit a l'alçada de Reus aquest divendres, 31 de març. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), el xoc ha estat un encalç de la moto al cotxe, i ha tingut lloc al quilòmetre 8 de la carretera T-11, en direcció cap a Tarragona. El ferit ha estat afectat lleument. L'accident ha tingut lloc al voltant de les 7 de la tarda.

Per altra banda, aquest migdia de divendres s'ha produït un altre accident al Camí del Llorito, a Tarragona. En aquest cas la conductora del vehicle, una dona embarassada, ha resultat ferida lleu i ha hagut de ser atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A les 11 de la nit de dijous, dos vehicles van topar a la plaça Europa de Tarragona. Segons el SCT es van fregar lleument, però tres dels cinc ocupants d'un dels turismes van resultar ferits lleu, igual que el copilot del segon vehicle. Tots quatre van haver de ser traslladats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. També van desplaçar-se fins al lloc dels fets dues dotacions de Bombers.

tracking