Diari Més

La Festa #Jogroc vol omplir la plaça Izaguirre aquest dissabte

S'hi realitzaran tallers, un espectacle i s'oferirà un berenar

El cartell de la festa.

La Festa #Jogroc vol omplir la plaça Izaguirre aquest dissabteDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya 'I tu, per què recicles?' organitza aquest dissabte una jornada festiva per promoure el reciclatge d'envasos adreçada especialment als infants i joves. La jornada inclou activitats al matí i a la tarda a la plaça d'Enric Yzaguirre.

Aquesta jornada culmina una setmana d'activitats realitzada als centres escolars amb el lema #JoGroc en què s'han fet accions de sensibilització amb l'alumnat per incrementar el reciclatge d'envasos. Aquesta campanya preveu que l'increment de recursos que es generi a l'Ajuntament de Reus amb la recollida selectiva es dediqui a projectes socials i culturals, en el cas dels envasos a projectes educatius i beneficis pels centres.

El programa d'activitats que s'ha previst aquest dissabte a la plaça d'Enric Yzaguirre és el següent:

Al llarg de tot el dia, realització d'un mural. Amb la participació de Tarragona Hip Hop Club.

A partir de les 17 h i fins les 19.30 h, taller amb material reciclat (envasos): 'Bufar i fer flors. Reutilitzem i Decorem'. Durant el taller es servirà berenar per als infants participants. En col·laboració amb l'Agrupament Escolta La Mulassa de Reus.

De les 19.30 a les 20.30h, espectacle, 'El Drilo i el Hula hop de la Gisela de foc'. Actuació de hula hop que farà l'artista Gisela de Foc que inclou una desfilada amb vestits de material d'envasos i ambientació musical. Organitzat per GEA Cultura i Associació Mandíl·lia.

tracking