Diari Més

Reus organitza un curs per a entitats sobre com incrementar la captació de recursos

Hi van participar una trentena de representants de 19 entitats de la ciutat

Fotografia de la reunió que va tindre lloc el dilluns 20 de març.

Reus organitza un curs per a enitats sobre com incrementar la captació de recursosAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència ha organitzat aquest dilluns, 20 de març, una nova sessió de formació per assessorar les entitats de la ciutat sobre idees i pautes de com incrementar la captació de fons i tenir més recursos. La sessió, que es repetirà el dijous 23 de març, forma part del cicle de sessions organitzades per la regidoria per oferir acompanyament, assessorament i suport a les entitats de la ciutat.

Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, afirma que «volem proporcionar les eines necessàries per al bon funcionament de les entitats; per tal que puguin créixer, siguin més participatives i, de retruc, tinguin un major impacte en la societat».

En la sessió d’aquest dilluns, que s’ha celebrat a la sala d’actes del Casal de les Dones, hi ha participat una trentena de persones de 19 entitats de la ciutat.

El curs té com a objectiu donar a conèixer pautes sobre com diversificar les fonts de finançament de l'organització; i s’informa sobre fonts de recursos existents: públics, privats, marxandatge, esdeveniment, crowdfunding, etc… com identificar oportunitats, com planificar els recursos o com establir un pla de treball, entre altres.

tracking