Diari Més

Persecució policial per teulades i terrats de dos joves que robaven una casa

La persecució es va acabar quan els dos nois van arribar a un terrat des d'on havien de saltar una alçada de 5 metres

Els Mossos els han enxampat.

Els Mossos els han enxampat.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de Mossos d'Esquadra van detenir aquest dissabte, a Reus, dos nois de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la ciutat, com a presumptes autors de dos robatoris amb força.

Dissabte a la tarda, el propietari d’una casa de Reus va alertar la policia en veure com dos joves forçaven la porta d’un habitatge després d’haver saltat la tanca. Ràpidament, la patrulla va arribar al lloc i va veure com dos nois estaven manipulant la porta de darrere d’una casa. Quan els dos joves es van veure sorpresos per la policia, van fugir pujant a la teulada d’una casa annexa. Tot i els avisos perquè s’aturessin, els dos individus van continuar la seva fugida, fins que van arribar a un terrat on, per continuar fugint, havien de saltar una alçada d’uns 5 metres. Finalment van poder ser detinguts.

Amb els dos individus detinguts, els mossos van comprovar que els joves havien forçat fent palanca les portes de dues cases. A més, els agents van localitzar les eines que havien utilitzat: un tornavís i una pota de cabra, que els mossos van trobar al jardí d’una de les cases. Els detinguts van ser citats per a un judici ràpid aquest passat diumenge al Jutjat de guàrdia de Reus.

tracking