Diari Més

Societat

Reus acollirà la II Trobada de Jocs Tradicionals Catalans el proper cap de setmana

L’esdeveniment portarà a Reus diverses activitats promogudes per la Coordinadora Intercomarcal de Bitlles, el Ball de Diables de Reus i els Bitllers de Reus

A la presentació de l'esdeveniment hi han assistit

Reus acollirà la II Trobada de Jocs Tradicionals Catalans el proper cap de setmanaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital del Baix Camp serà l’escenari, el proper cap de setmana 25 i 26 de març,de la II Trobada de Jocs Tradicionals Catalans. L’esdeveniment portarà a Reus diverses activitats promogudes per la Coordinadora Intercomarcal de Bitlles, el Ball de Diables de Reus i els Bitllers de Reus, amb la col·laboració de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 i el Departament de Cultura.

La jornada de dissabte 25 començarà a les 10.30 h al centre d’art Cal Massó amb un col·loqui sobre el Joc popular i tradicional i la seva relació amb d’altres manifestacions culturals. Hi participaran Amadeu Carbó, divulgador cultural i representant de l’Associació Joan Amades, i Salvador Palomar, etnòleg i dinamitzador cultural i representant de l’Associació Carrutxa. Tot seguit es presentarà la Federacio Catalana de Joc Tradicional.

Les places de les Peixateries Velles, Mercadal, Castell i la Farinera acolliran ja a la tarda activitats d’exhibició de jocs tradicionals amb entitats de diferents punts del territori. Diumenge al matí es portarà a terme el campionat de Tirada Intercomarcal de Bitlles al parc del Santuari de Misericòrdia.

tracking