Diari Més

Municipal

Cunillera consigna al jutjat 81.273 euros per les factures del Tecnoparc, després que ja ho fes Bergadà

Ara Reus també retirarà l’acusació que pesava sobre l’expresident del Tecnoparc

imatge d'arxiu d'Àngel Cunillera.

Cunillera consigna al jutjat 81.273 euros per les factures del Tecnoparc, després que ja ho fes BergadàACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àngel Cunillera, expresident del Tecnoparc, va consignar ahir 16 de març al Jutjat d’Instrucció número 1 de Reus un total de 81.273 euros, els quals corresponen a l’import de les factures cobrades presumptament sense justificar durant la seva etapa en el càrrec. Ara Reus ha decidit retirar l’acusació que pesava sobre Cunillera davant d’aquesta acció.

Cunillera ha consignat l’import sol·licitat per la Fiscalia al jutjat després que ja ho fes exregidor d’Urbanisme i exconseller del Tecnoparc, Jordi Bergadà, el passat 10 de març. En el seu cas Bergadà va consignat 33.923 euros que corresponen a l’import que hauria ingressat, de manera presumptament indeguda, en tres factures vinculades a la societat i per feines suposadament injustificades, durant la seva etapa al segon càrrec. Ara Reus també va retirar l’acusació que pesava sobre l’ex regidor.

Concretament Ara Reus havia demanat penes de sis anys de presó per a un i l’altre, i de tres anys per a Xavier Gómez i Ramon Urgellès. Consignar els imports pot ser emprat per les defenses com a un atenuant sempre que es faci abans d’iniciar-se les sessions de judici oral.

tracking