Diari Més

Infraestructures

El rugbi reusenc passarà a practicar-se al camp municipal de futbol la Pastoreta

L'antic camp de rugbi és, ara, d'ús exclusiu per al Club de Futbol Reus Deportiu

Durant l'acte es va llegir un manifest.

Reus vol un camp de rugbiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El camp municipal de futbol la Pastoreta de Reus podrà ser usat per la secció de rugbi del Reus Deportiu fins a final de l'actual temporada. Així ho ha assegurat la Federació Catalana de Rugbi, que ha reiterat el seu vist-i-plau després quel'antic camp de rugbi municipal de Reus, situat a l’annex de l’estadi del CF Reus, desaparegués per convertir-se en terrenys d’entrenament únicament per al conjunt roig-i-negre de futbol. La ‘Plataforma per un camp de rugbi a Reus’ ha nascut recentment, i de moment tenen solució a la seva demanda.

El consistori realitzarà, durant l'estiu, actuacions de millora a les instal·lacions, perquè el camp de futbol pugui convertir-se en un veritable camp de rugbi de cara a la temporada 2017-2018. Aquesta decisió es va prendre dissabte passat en el marc d'una reunió entre el president de la Federació Catalana de Rugbi, Ignasi Planas, i el regidor d'Esports de Reus, Jordi Cervera. La Federació forçava el consistori perquè s'adoptés una mesura substitutiva de l'antic camp. En la reunió es van tractar els aspectes tècnics i funcionals que en les últimes setmanes tècnics de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA i de la Federació Catalana han treballat per concretar les condicions òptimes per a la pràctica del rugbi al Camp de La Pastoreta.

La Federació ha autoritzat i validat les instal·lacions en les condicions actuals per a la pràctica de les competicions fins a final de temporada. En aquest sentit, revisarà el proper mes de setembre les actualitzacions requerides per tal de donar el vist i plau definitiu. Així mateix, el consistori també ha manifestat intencions de disposar, a mig termini, d’una nova instal·lació per donar resposta tant al rugbi com a altres modalitats compatibles, «sempre supeditada al corresponent finançament i aprovació urbanística».

tracking