Diari Més

La fira de vehicles clàssics Epocauto obre portes aquest cap de setmana

Un dels principals atractius d'aquesta edició serà la presència del vehicle esportiu nacional Campeador

Un moment de la presentació de la fira, amb un cotxe i una moto clàssics.

La fira de vehicles clàssic Epocauto obre portes aquest cap de setmanaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 17a edició d'Epocauto, la fira de vehicles clàssics que enguany està organitzada per Eventos del Motor, obre portes a Reus aquest cap de setmana. L'esdeveniment ha estat presentat aquest dijous a FiraReus, on tindrà lloc. Epocauto ocuparà enguany una superfície de 6.300 metres quadrats, als quals s'ha de sumar l'aparcament de vehicles clàssics que hi haurà a la zona de l'Auditori Exterior i que té una superfície de 4.000 metres quadrats.

Com a punt d'atracció, aquesta edició comptarà amb la presència d'un Campeador, un vehicle esportiu 'artesà' i nacional de l'any 1967, i que es podrà contemplar a Reus gràcies a la col·lecció de Ramon Magriñá.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha valorat molt positivament el canvi de model d'Epocauto i assegura que «el rècord d'activitat que assolim enguany, s'aconsegueix en part per aquesta col·laboració amb organitzadors especialitzats en cada esdeveniment, per això la voluntat és seguir apostant per aquesta línia».

Epocauto obrirà portes dissabte dia 11, de 10 h a 20 h, i diumenge dia 12, de 10 h a 15 h. El preu de l'entrada és de 6 euros i té un descompte del 50% per aquelles persones que vinguin a Epocauto amb el seu vehicle clàssic.

tracking